Kaikki Lucinda Rileyn kirjat järjestyksessä

Viimeksi päivitetty: 19.1.2024

Lucinda Riley, mestarillinen tarinankertoja, joka on lumonnut lukijat ympäri maailmaa, on luonut kirjallisen perinnön, joka kattaa syvällisiä romaaneja ja unohtumattomia hahmoja.

Tässä artikkelissa esittelemme kaikki Lucinda Rileyn teokset järjestyksessä, tarjoten ainutlaatuisen näkymän hänen kirjalliseen maailmaansa. Riley, parhaiten tunnettu ’The Seven Sisters’ -sarjastaan, on kirjoittanut kirjoja, jotka vievät lukijat ajallisille ja kulttuurisille matkoille, täynnä mysteeriä ja romantiikkaa. Liity mukaan tutustumaan hänen kiehtovaan kirjalliseen universumiinsa.

Seitsemän sisarta (Maia)

Lucinda Riley

Kun Maia D’Apliese ja hänen sisarensa kokoontuvat lapsuudenkotiinsa Atlantikseen, Genevenjärven rannalla sijaitsevaan lumoavaan linnaan, he saavat kuulla rakastetun adoptioisänsä, Pa Saltin, kuolemasta. Jokaiselle sisarukselle jää vihje heidän todellisesta perimästään, johdattaen Maian Rio de Janeiron rapistuvaan kartanoon. Täällä hän alkaa koota yhteen omaa tarinaansa ja selvittää, miten päätyi kasvamaan Pa Saltin luona.

Tarina kuljettaa lukijan 1920-luvun Rio de Janeiron Belle Époquen kukoistukseen ja Pariisin taiteilijakahviloiden sykkeeseen, paljastaen yllättäviä käänteitä ja syvällisiä yhteyksiä menneisyyden ja nykyisyyden välillä. Tämä kirja on sarjan ensimmäinen, tarjoten kiehtovan matkan, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Myrskyn sisar (Ally)

Lucinda Riley

Myrskyn Sisar vie meidät Allyn, toiseksi vanhimman sisaren, maailmaan, jossa purjehdus ja musiikki ovat hänen elämänsä suuret intohimot. Ammattipurjehtijana kilpailuissa seilaava Ally on jättänyt musiikkiopintonsa taakseen, mutta hänen matkansa juuriensa äärelle johdattaa hänet vähitellen takaisin musiikin pariin.

Tämä tarina kertoo yhteydestä, jonka hän jakoi ja ehkä perinyt Pa Salt -isältään, sekä matkasta, joka paljastaa menneisyyden salaisuuksia ja tuo uutta suuntaa hänen elämäänsä.

Varjon sisar (Tähti)

Lucinda Riley

Varjon Sisar seuraa Star D’Aplièsen elämän käännekohtaa rakastetun isänsä, arvoituksellisen miljardöörin Pa Saltin, äkillisen kuoleman jälkeen. Jokaiselle kuudesta eri maailmankolkista adoptoidusta tyttärestä jäänyt vihje johtaa Starin Lontoon antiikkiseen kirjakauppaan ja uuden maailman alkuun. Sata vuotta aiemmin, itsenäinen ja päättäväinen Flora MacNichol vannoo, ettei koskaan mene naimisiin.

Floran matka vie hänet Englannin Lake Districtista Edwardiaanisen ajan Lontoon yhteiskunnalliseen pyörteeseen, jossa hän joutuu rakkauden ja perhevelvollisuuksien ristitulessa suuremman pelin nappulaksi. Mysteerinen kohtaaminen paljastaa vastaukset, joita Flora on etsinyt koko elämänsä ajan.

Helmen sisar (CeCe)

Lucinda Riley

Varjon Sisar seuraa Star D’Aplièsen elämän käännekohtaa rakastetun isänsä, arvoituksellisen miljardöörin Pa Saltin, äkillisen kuoleman jälkeen. Jokaiselle kuudesta eri maailmankolkista adoptoidusta tyttärestä jäänyt vihje johtaa Starin Lontoon antiikkiseen kirjakauppaan ja uuden maailman alkuun. Sata vuotta aiemmin, itsenäinen ja päättäväinen Flora MacNichol vannoo, ettei koskaan mene naimisiin.

Floran matka vie hänet Englannin Lake Districtista Edwardiaanisen ajan Lontoon yhteiskunnalliseen pyörteeseen, jossa hän joutuu rakkauden ja perhevelvollisuuksien ristitulessa suuremman pelin nappulaksi. Mysteerinen kohtaaminen paljastaa vastaukset, joita Flora on etsinyt koko elämänsä ajan.

Kuun sisar (Tiggy)

Lucinda Riley

Kuun Sisar kertoo Tiggy D’Aplièsesta, joka työskentelee hartaasti skotlantilaisessa hirvisuojelukeskuksessa, kokee luonnon raadollisen kauneuden ja tekee työtä, jota rakastaa. Kun suojelukeskus suljetaan, Tiggy saa tarjouksen työskennellä villieläinten asiantuntijana eristäytyneellä ja salaperäisellä Charlie Kinnairdin tilalla. Hän ei aavista, että tämä siirto muuttaa hänen tulevaisuutensa ja tuo hänet kasvokkain menneisyytensä kanssa.

Tilalla hän tapaa Chillyn, Espanjasta seitsemänkymmentä vuotta sitten paenneen mustalaisen, joka paljastaa Tiggylle, että hänellä on esi-isiensä perimä kuudes aisti. Vuonna 1912 Granadan köyhässä mustalaisyhteisössä syntyy Lucía Amaya-Albaycin, joka on määrätty olemaan sukupolvensa suurin flamencotanssija. Lucían ja Tiggyn tarinat kietoutuvat yhteen, paljastaen heidän todelliset kohtalonsa, mutta samalla asettaen vaakalaudalle heidän tulevaisuutensa miehet, joiden kanssa he toivoivat rakentavansa elämänsä.

Auringon sisar (Electra)

Lucinda Riley

Auringon Sisar kertoo Electra d’Aplièsen tarinan, joka ulkoisesti näyttää olevan huipulla: hän on menestyvä malli, jolla on kauneutta, mainetta ja vaurautta. Kuitenkin loistavan pinnan alla hän murtuu paineen alla. Isänsä kuolema ajaa hänet alkoholin ja huumeiden pariin. Kun Electra saa yllättävän kirjeen tuntemattomalta, joka väittää olevansa hänen isoäitinsä, alkaa matka, joka vie hänet syvälle perheensä ja itsensä ymmärtämiseen.

Vuonna 1939 Cecily Huntley-Morgan saapuu New Yorkista Kenian Lake Naivashaan, jossa hän kohtaa Happy Valley -yhteisön hurjat juhlat. Cecilyn elämä muuttuu lupaavan avioliittoehdotuksen ja yllättävän löydön myötä, kunnes kohtalokas tapaaminen metsässä muuttaa hänen elämänsä suunnan ikuisesti.

Kadonnut sisar (Merope)

Lucinda Riley

Kadonnut sisar kutsuu D’Aplièsen sisarukset heidän viimeiselle matkalleen selvittämään perheensä suurinta mysteeriä: kuka on kadonnut seitsemäs sisar? Ainoa johtolanka on kuvassa näkyvä tähtimäinen smaragdisormus. Tämä etsintä vie heidät maailman eri kolkkiin, yhdistäen heidät yhteiseen päämäärään löytää kadonnut sisar ja viimeistellä perheensä tarina. Matkallaan he paljastavat vuosisadan takaisen tarinan rakkaudesta, rohkeudesta ja uhrauksesta.

Kadonnut Sisar on seitsemäs osa Lucinda Rileyn miljoonia kopioita myyneessä eeppisessä sarjassa. Löydä itsesi historian sydämestä.

Atlas, Papa Saltin tarina

Harry Whittaker & Lucinda Riley

Atlas, Papa Saltin tarina päättää Lucinda Rileyn tarinasarjan unohtumattomasti. Kirja vie lukijat vuoden 1928 Pariisiin, jossa nuori poika löydetään hengenvaarasta ja kasvaa lahjakkaaksi nuorukaiseksi, taistellen menneisyytensä varjoja vastaan.

Vuonna 2008 seitsemän sisarta kokoontuu Egeanmerellä hyvästelemään arvoituksellisen isänsä. Yllättäen kadonnut sisar saa vihjeen, joka avaa uusia kysymyksiä heidän menneisyydestään. Tässä tarinassa paljastuu totuuksia, jotka muuttavat sisarusten käsitystä isästään ja heidän omasta historiastaan ikuisesti.

Lucinda Rileyn Matka Kirjailijaksi

Lucinda Riley, syntynyt Pohjois-Irlannissa vuonna 1965, aloitti uransa näyttelijänä, mutta kohtalo ohjasi hänet kirjallisuuden pariin. Hänen lapsuutensa ja nuoruutensa olivat täynnä luovuutta ja taiteellista ilmaisua, mutta kirjoittaminen oli aina hänen todellinen kutsumuksensa.

”Rileyn isän tarinat ja maailmanmatkat innoittivat häntä luomaan omia tarinoitaan, jotka myöhemmin muodostaisivat perustan hänen kirjalliselle uralleen.”

Riley aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla tarinoita, jotka kumpusivat hänen omasta mielikuvituksestaan ja kokemuksistaan. Hänen ensimmäiset teoksensa, kirjoitettu pitkällä kädellä sairauden aikana, osoittivat hänen luontaisen kykynsä kertoa tarinoita, jotka veivät lukijat mukanaan. Ystävän ja perheen tuki auttoi häntä saamaan ensimmäisen kirjallisen sopimuksensa, joka oli merkittävä askel hänen urallaan.

Bestsellerien Synty

Rileyn kirjat, kuten ’Hothouse Flower’ (tunnetaan myös nimellä ’The Orchid House’), saavuttivat nopeasti kansainvälistä menestystä. Hänen kykynsä luoda syvällisiä, monitahoisia hahmoja ja kietoa ne kiehtoviin juonikuvioihin teki hänen teoksistaan bestsellereitä ympäri maailmaa. Riley ei ainoastaan kirjoittanut kirjoja; hän loi maailmoja, joihin lukijat saattoivat kadota.

'The Seven Sisters' -sarjan Menestystarina

’The Seven Sisters’ -sarja, joka perustuu Plejadien tähtisikermän myytteihin ja legendoihin, on ehkä Rileyn tunnetuin työ. Tämä sarja ei ainoastaan vahvistanut hänen asemaansa bestseller-kirjailijana, vaan loi myös uuden genren kirjallisuudessa. Sarjan ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa, mytologiaa ja syvällistä henkilökuvausta on lumonnut lukijoita ympäri maailmaa.

Lucinda Rileyn Perintö ja Vaikutus Kirjallisuuteen

Lucinda Riley ei ainoastaan jättänyt jälkeensä vaikuttavaa kirjallista tuotantoa, vaan myös perinnön, joka elää lukijoiden sydämissä. Hänen kykynsä yhdistää eri kulttuureja ja aikakausia teki hänestä yhden aikamme merkittävimmistä kirjailijoista. Hänen teoksensa ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia ympäri maailmaa.

Lucinda Rileyn tarina on yksi rohkeudesta, luovuudesta ja intohimosta kirjoittamiseen. Hänen teoksensa jättävät pysyvän vaikutuksen kirjallisuuden kenttään ja inspiroivat tulevia sukupolvia kirjailijoita. Riley osoitti, että kirjat voivat olla paljon enemmän kuin vain sanoja paperilla; ne voivat olla ikkunoita toisiin maailmoihin ja sydämiin.

Löysitkö hyviä kirjoja luettavaksi? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Tutustu uusimpiin kirjasuosituksiimme, jotka vievät sinut klassikkokirjojen ja modernien mestariteosten syvyyksiin. Etsitkö kirjavinkkejä, jotka rikastuttavat lukuhetkiäsi? Shinybook.fi tarjoaa kattavat parhaat kirjat-listaukset ja asiantuntevat suositukset kaikenlaisille kirjojen ystäville. Tutki laajaa valikoimaamme e-kirjoja, jotka tuovat kirjallisuuden ulottuvillesi missä tahansa oletkin. Jos kaipaat inspiraatiota henkiseen kasvuun, opiskele Läsnäolon voimaa löytääksesi sisäisen rauhasi. Tarjoamme sinulle suuren suomalaisen kirjakerhon löytääksesi suosittuja kirjoja ja saadaksesi tarjouksia helposti yhdeltä sivustolta!