Bookbeat tarjous & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 3.5.2024

Tervetuloa tutustumaan BookBeat-kuuntelupalveluun, joka tarjoaa käyttöösi rajattoman pääsyn tuhansiin äänikirjoihin ja e-kirjoihin – kokeilujaksolla pääset jopa käsiksi ilmaisiin äänikirjoihin. Vuodesta 2015 lähtien suomalaisten kirjanystävien elämää rikastuttanut BookBeat on vastaus modernin lukijan tarpeisiin.

Tässä arvostelussa sukellamme syvälle palvelun syövereihin: tutkimme sen ominaisuuksia, hyötyjä ja mahdollisia rajoituksia. Luvassa on myös vertailua kilpailijoihin, jotta ymmärtäisit, miksi BookBeat erottuu edukseen markkinoilla. 😊

Bookbeat

Arvosana: 4.6/5
4.6/5
 • Rajaton kirjojen kuuntelu ja lukeminen.
 • Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen sovellus.
 • Laaja kirjavalikoima useilla kielillä.
 • Joustavat tilausvaihtoehdot kaikille käyttäjille.
 • Ilmainen kokeilujakso ilman sitoutumista.

Plussat

Pääsy tuhansiin kirjoihin kiinteällä kuukausimaksulla
Helppokäyttöinen sovellus
Kirjoja saatavilla useilla kielillä, mukaan lukien suomi, ruotsi ja englanti
14 päivän ilmainen kokeilujakso

Miinukset

−  Vaikka kirjoja voi kuunnella offline-tilassa, kaikkia ominaisuuksia ei voi käyttää ilman internetyhteyttä
−  Joissakin genreissä tai kielissä valikoima voi olla rajallisempi verrattuna kilpailijoihin
−  Vaikka palvelu on hinta-laatusuhteeltaan hyvä, se voi olla kalliimpi satunnaisille käyttäjille

BookBeat on osa Bonnier Booksia, yhtä Euroopan suurimmista kustannusyhtiöistä, mikä takaa laadukkaan ja kattavan kirjavalikoiman. Palvelun käyttöönotto on helppoa: voit aloittaa kuuntelun heti rekisteröitymisen jälkeen, ja ensimmäiset 14 päivää ovat maksuttomia uusille käyttäjille. Tämä on houkutteleva tarjous etenkin niille, jotka eivät vielä ole varmoja, sopiiko palvelu heille.

Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat palvelut, BookBeat tarjoaa todella rajattoman pääsyn koko kirjavalikoimaansa kiinteällä kuukausimaksulla, mikä erottaa sen monista kilpailijoista. Ei siis enää yksittäisten kirjojen ostamista tai lainaamista; maksat kerran kuussa ja nautit lukemisesta tai kuuntelemisesta niin paljon kuin haluat. Lisäksi BookBeat tarjoaa käyttöösi kirjat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon monikielisille käyttäjille tai niille, jotka haluavat harjoittaa kielitaitoaan.

Rajaton Kuuntelu ja Lukeminen

BookBeat erottuu markkinoilla sen tarjoaman rajattoman kuuntelu- ja lukuoikeuden ansiosta. Käyttäjänä voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja missä ja milloin vain, ilman kuukausittaisia rajoituksia. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas niille, jotka kuluttavat kirjoja suurina määrinä, sillä se mahdollistaa uusien kirjojen jatkuvan tutkimisen ilman lisäkustannuksia.

Käyttäjäystävällinen Sovellus

BookBeatin sovellus on suunniteltu selkeyttä ja käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen. Sovellus on saatavilla niin Androidille kuin iOS:lle, ja sen kautta pääset käsiksi koko kirjastoon vaivattomasti. Sovelluksen toiminnot, kuten kirjanmerkit, nopeudensäätö ja uniajastin, tekevät kuuntelu- ja lukukokemuksesta personoitua ja nautinnollista.

Monipuolinen Kirjavalikoima

BookBeat tarjoaa tuhansia äänikirjoja ja e-kirjoja monista eri genreistä, kuten kaunokirjallisuudesta, tietokirjallisuudesta, lastenkirjoista ja itsekehityskirjoista. Lisäksi palvelu päivittää jatkuvasti valikoimaansa uusilla teoksilla, varmistaen, että käyttäjät pääsevät nauttimaan uusimmista ja suosituimmista julkaisuista.

KOKEMUKSIA

BookBeatin käyttäjät jakavat usein positiivisia kokemuksia palvelun helppokäyttöisyydestä ja kirjavalikoiman laajuudesta. Eräs käyttäjä kertoo, kuinka BookBeat on auttanut häntä lisäämään lukemistaan kiireisen elämäntyylin keskellä: ”BookBeatin avulla olen voinut ’lukemisen’ sijaan ’kuunnella’ kirjoja työmatkoillani, mikä on mullistanut aamurutiinini.” Tämän kaltaiset kokemukset korostavat, miten BookBeat on mukautunut modernin ihmisen tarpeisiin, tarjoten kulttuurista ravintoa liikkeellä ollessa.

Monet käyttäjät arvostavat myös sitä, kuinka helppoa kirjojen löytäminen ja hallinta sovelluksessa on. Käyttäjät voivat luoda omia soittolistojaan ja merkitä kirjoja myöhempää kuuntelua varten, mikä tekee palvelusta entistä henkilökohtaisemman ja käyttäjäystävällisemmän.

BOOKBEAT HINTA

BookBeatin hinta-laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen, erityisesti kun otetaan huomioon sen tarjoama rajaton pääsy kirjoihin. Peruskuukausimaksu alkaa 9,99 eurosta, mikä antaa käyttäjille 20 tunnin kuuntelu- ja lukuoikeuden kuukaudessa. Tämä sopii satunnaisille kuuntelijoille. Aktiivisemmille käyttäjille on tarjolla paketteja, jotka mahdollistavat rajattoman pääsyn hintaan alk. 16,90 euroa kuukaudessa. Kun vertaa näitä kustannuksia perinteiseen kirjan ostamiseen tai jopa muihin suoratoistopalveluihin, BookBeat tarjoaa merkittävää säästöä niille, jotka kuluttavat kirjoja säännöllisesti.

Lisäksi, palvelun ilmainen kokeilujakso mahdollistaa uusien käyttäjien testata palvelua ilman taloudellista sitoumusta, mikä on erinomainen tapa arvioida sen arvoa omassa arjessa.

VERRATEN KILPAILIJOIHIN

Kun vertaamme BookBeatia sen pääkilpailijoihin, kuten Storytel ja Elisakirja, huomaamme useita erottuvia tekijöitä:

 • Kirjavalikoima: Vaikka kaikki palvelut tarjoavat laajan valikoiman kirjoja, BookBeat painottaa paikallisten ja kansainvälisten bestsellerien sekä klassikoiden saatavuutta useilla kielillä.
 • Käyttöehdot: Toisin kuin Elisakirja, joka toimii ostettavien tai vuokrattavien kirjojen mallilla, BookBeat tarjoaa yksinkertaisen kuukausimaksun rajattomalla pääsyllä, mikä voi olla houkuttelevampi vaihtoehto aktiivisille lukijoille.
 • Käyttäjäkokemus: BookBeatin sovellus on suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, ja se sisältää ominaisuuksia, jotka parantavat kuuntelu- ja lukukokemusta, kuten uniajastin ja nopeudensäätö.

Tällä hetkellä BookBeat on yksi harvoista palveluista, joka tarjoaa näin joustavia kuunteluvaihtoehtoja kohtuullisella kuukausimaksulla, tehden siitä erinomaisen valinnan kirjojen ystäville.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miten kirjaudun BookBeatiin?

Voit kirjautua BookBeatiin luomalla käyttäjätilin heidän verkkosivuillaan tai mobiilisovelluksessa. Rekisteröityminen on nopeaa ja vaivatonta, ja pääset aloittamaan kirjojen kuuntelun tai lukemisen heti.

Kuinka BookBeat-sovellus toimii?

BookBeat-sovellus on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Voit selata kirjoja genreittäin, suosituksien tai uutuuksien perusteella, ja voit myös tallentaa suosikkisi kirjanmerkeillä. Sovellus muistaa, missä kohtaa olet jättänyt kirjan kesken, joten voit jatkaa kuuntelua tai lukemista saumattomasti.

Mitä teen, jos minulla on ongelmia BookBeatissa?

Jos kohtaat teknisiä ongelmia tai sinulla on kysyttävää palvelusta, BookBeatin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse, ja he tarjoavat nopeaa ja asiantuntevaa apua.

Miten BookBeat-perhetili toimii?

BookBeat-perhetili mahdollistaa useamman käyttäjän lisäämisen samaan tilaukseen. Voit hallinnoida perheenjäsenten tilejä ja jakaa kirjastoa muiden perheenjäsenten kanssa, mikä tekee yhteiskäytöstä helppoa ja edullista.

Voinko käyttää BookBeatia tietokoneella?

Kyllä, voit käyttää BookBeatia tietokoneellasi selaimen kautta. Tämä tekee palvelusta monipuolisen, sillä voit kuunnella kirjoja tai lukea niitä ei vain mobiililaitteilla, vaan myös suuremmalta näytöltä.

Kuinka BookBeat vertautuu Storyteliin?

BookBeat ja Storytel tarjoavat molemmat laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, mutta niiden hinnoittelu ja käyttöehdot voivat erota toisistaan. BookBeat korostaa rajatonta kuuntelua ja lukemista kiinteällä kuukausihinnalla, kun taas Storytelilla voi olla erilaisia tilausvaihtoehtoja. Molemmat palvelut tarjoavat kokeilujakson, joten voit verrata niitä itse nähdäksesi kumpi sopii paremmin tarpeisiisi.

Meidän mielipide

BookBeat on epäilemättä yksi markkinoiden johtavista äänikirja- ja e-kirjapalveluista. Sen tarjoama rajaton pääsy kirjoihin, käyttäjäystävällinen sovellus ja monipuolinen kirjavalikoima tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin ahkerille lukijoille kuin satunnaisille kuuntelijoillekin. Palvelu sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat nauttia kirjoista liikkeellä ollessaan, tarjoten heille mahdollisuuden kuunnella tai lukea kirjoja milloin ja missä tahansa.

Suosittelemme BookBeatiä erityisesti:

 • Kirjallisuuden suurkuluttajille: Rajattoman pääsyn ansiosta voit nauttia loputtomasti kirjoista kuukausimaksulla.
 • Monikielisille käyttäjille: Laaja valikoima eri kielillä puhuttelee monipuolista yleisöä.
 • Pendelöijille ja matkustajille: Kirjojen kuuntelu matkan aikana tekee pendelöinnistä miellyttävämpää.

Vaikka joitakin rajoituksia, kuten offline-käytön rajallisuus, esiintyy, BookBeat tarjoaa silti poikkeuksellisen palvelun ja hyvän vastineen rahalle. Tämä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon kenelle tahansa, joka etsii joustavaa ja helppokäyttöistä tapaa nauttia kirjallisuudesta digitaalisella aikakaudella.

Bookbeat

Arvosana: 4.6/5
4.6/5

Suosituimpien palveluiden kokemuksia ja arvosteluja

Piditko tästä? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Tutustu uusimpiin äänikirjatarjouksiimme, jotka johdattavat sinut sekä klassikoiden että uutuuskirjojen pariin. Etsitkö vinkkejä, jotka rikastuttavat kuuntelukokemustasi? Äänikirjapalvelut tarjoavat kattavat listaukset hyvistä äänikirjoista ja asiantuntevat suositukset kaikenlaisille kirjojen ystäville. Vertaile äänikirjoja ja tutustu palveluiden kokeilujaksojen tarjoamiin laajoihin valikoimiin ilmaisia äänikirjoja, jotka tuovat kirjallisuuden ulottuvillesi missä tahansa oletkin. Hyödynnä e-kirja tarjoukset ja tilaa ilmaiset äänikirjat suoraan laitteellesi. Liity suurten suomalaisten äänikirjakerhojen jäseneksi saadaksesi eksklusiivisia etuja ja erikoistarjouksia!