Storytel tarjous & kokemuksia

Viimeksi päivitetty: 3.5.2024

Onko kirjojen maailmaan sukeltaminen sinullekin yksi päivän kohokohdista? Storytel tarjoaa pääsyn tuhansiin ääni- ja e-kirjoihin suoraan mobiililaitteestasi. Tässä arvostelussa syvennymme Storytelin ominaisuuksiin, hyötyihin ja mahdollisiin rajoituksiin, jotka tekevät siitä erottuvan kilpailijoidensa joukosta. 📘🎧

Storytel

Arvosana: 4.5/5
4.5/5
 • Laaja kirjavalikoima – tuhansia vaihtoehtoja
 • Offline-kuuntelu – ei tarvetta internetyhteydelle
 • Useat käyttäjäprofiilit – valitse esimerkiksi storytel perhe hinta
 • Kirjanmerkit ja muistiinpanot – personoitu lukukokemus
 • Käyttäjäystävällinen mobiilisovellus – helppo käyttää

Plussat

+ Laaja kirjavalikoima
+ Offline-kuuntelu
+ Perheprofiilit
+ Unitoiminto – ajasta kuuntelun lopetus

Miinukset

Hinta voi olla kynnys pienelle budjetille

Storytel on yksi johtavista ääni- ja e-kirjapalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia kirjallisuudesta missä ja milloin tahansa. Palvelu erottuu markkinoilla sen käyttäjäystävällisyyden ja laajan kirjavalikoiman ansiosta. Storytel lanseerattiin Ruotsissa vuonna 2005, ja se on sen jälkeen laajentunut moniin muihin maihin, tarjoten kirjoja useilla eri kielillä.

OMINAISUUDET JA EDUT

Storytel tarjoaa useita houkuttelevia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä vetovoimaisen valinnan kirjallisuuden ystäville:

 • Laaja kirjavalikoima: Storytelin kirjasto kattaa laajan valikoiman genrejä, mukaan lukien bestsellereitä, klassikoita, uutuuksia ja jopa harvinaisuuksia.
 • Offline-kuuntelu: Lataa kirjat laitteellesi ja kuuntele niitä ilman internetyhteyttä.
 • Käyttäjäprofiilit: Mahdollisuus luoda useita profiileja saman tilauksen puitteissa, mikä on erinomainen ominaisuus perheille.
 • Kirjanmerkit ja muistiinpanot: Voit merkitä tärkeitä kohtia ja kirjoittaa muistiinpanoja äänikirjaa kuunnellessasi.

KOKEMUKSIA

Käyttäjäkokemukset Storytelin palvelusta ovat pääosin positiivisia. Monet käyttäjät kehuvat palvelun helppokäyttöisyyttä ja mobiilisovelluksen toimivuutta, mikä tekee kirjojen kuuntelemisesta nautinnollista myös liikkeellä ollessa. Erityisesti kiitosta saa sovelluksen kyky muistaa, mistä kohtaa kirjaa on jäänyt, mikä mahdollistaa saumattoman kuuntelukokemuksen.

STORYTEL HINTA

Storytelin hinta vaihtelee tilaustyypin mukaan, mutta yleisesti ottaen se tarjoaa hyvän vastineen rahalle ottaen huomioon laajan kirjavalikoiman ja monipuoliset ominaisuudet. Vertailussa muihin samankaltaisiin palveluihin, Storytel osoittautuu kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi.

VERRATEN KILPAILIJOIHIN

Kun Storyteliä verrataan kilpailijoihinsa, kuten Bookbeatiin ja Nextoryyn, se erottuu erityisesti käyttäjäystävällisyydellään ja perheystävällisillä ominaisuuksillaan. Tässä muutama ero:

 • Perheprofiilit: Storytel sallii useampien profiilien luomisen yhden tilauksen puitteissa, toisin kuin monet kilpailijat.
 • Kirjojen määrä: Storytel tarjoaa pääsyn laajempaan kirjavalikoimaan verrattuna moniin muihin palveluihin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

Storytel peruutus
Jos haluat peruuttaa Storytel-tilauksesi, voit tehdä sen milloin tahansa kirjautumalla selaimella Storytelin verkkosivuille tarkastelemaan omaa tiliäsi.

Storytel opiskelija hinta
Vaikka Storytel ei erikseen mainitse opiskelijahintaa, voit hyödyntää heidän ilmaista kokeilua tai valita edullisemman Basic-tilauksen. Tämä on loistava tapa säästää, erityisesti budjettitietoisille opiskelijoille.

Storytel kokeilu
Uusille käyttäjille tarjotaan 14 päivän ilmainen kokeilujakso. Tämä on erinomainen mahdollisuus testata palvelua ja sen tarjoamia kirjoja ilman taloudellista riskiä.

Storytel kirjaudu
Kirjautuminen Storyteliin on yksinkertaista: lataa sovellus ja luo tili sähköpostiosoitteellasi, tai kirjaudu sisään olemassa olevilla Google- tai Facebook-tunnuksillasi.

Storytel asiakaspalvelu
Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, Storytelin asiakaspalvelu on valmis auttamaan. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä suoraan heidän verkkosivujensa kautta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Meidän mielipide

Storytel on erinomainen valinta kirjallisuuden ystäville, jotka arvostavat helppoutta ja monipuolisuutta. Palvelu tarjoaa erinomaiset ominaisuudet ja laajan kirjavalikoiman, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille lukijoille. Olipa kyseessä sitten pitkät automatkat tai rentouttavat illat kotona, Storytel tarjoaa laadukasta sisältöä jokaiseen hetkeen. Suosittelemme palvelua erityisesti perheille ja aktiivisille lukijoille, jotka haluavat nauttia kirjoista missä ja milloin tahansa.

Tämä syvällinen arvostelu Storytelista antaa toivottavasti kattavan kuvan palvelun ominaisuuksista ja auttaa sinua tekemään informoidun valinnan. Happy listening! 🎧

Storytel

Arvosana: 4.5/5
4.5/5

Suosituimpien palveluiden kokemuksia ja arvosteluja

Piditko tästä? Jaa ystävälle!

Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Jaa Linkedinissä
Jaa Whatsapissa

Tutustu uusimpiin äänikirjatarjouksiimme, jotka johdattavat sinut sekä klassikoiden että uutuuskirjojen pariin. Etsitkö vinkkejä, jotka rikastuttavat kuuntelukokemustasi? Äänikirjapalvelut tarjoavat kattavat listaukset hyvistä äänikirjoista ja asiantuntevat suositukset kaikenlaisille kirjojen ystäville. Vertaile äänikirjoja ja tutustu palveluiden kokeilujaksojen tarjoamiin laajoihin valikoimiin ilmaisia äänikirjoja, jotka tuovat kirjallisuuden ulottuvillesi missä tahansa oletkin. Hyödynnä e-kirja tarjoukset ja tilaa ilmaiset äänikirjat suoraan laitteellesi. Liity suurten suomalaisten äänikirjakerhojen jäseneksi saadaksesi eksklusiivisia etuja ja erikoistarjouksia!